Little Rocket: nummer één data bureau in Emerce100!:

Interview met Nienke Bruggeman en Carlo Caunter

Little Rocket heeft met maar liefst zes sterren de nummer één plek bemachtigd in Emerce100! Categorie: Analytics bureaus. Het eerste bedrijf dat zich vestigde bij Connect-U gaat dus daadwerkelijk als een raket.

– Nienke Bruggeman en Carlo Caunter

De titel is een jaarlijkse waardering in de uitgave van Emerce, en is een beoordeling van de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business doen dit in samenwerking met het onderzoeksbureau Motivaction.

Team Little Rocket beschikt over “engineers van oorsprong”, en die kennis krijgt een hoge waardering. Pas twee jaar geleden maakte Little Rocket zijn entree op de markt en zet de propositie neer dat succesvolle organisaties datagedreven zijn. Bedrijven kunnen met hulp van Little Rocket data en software beter, slimmer en sneller benutten, zodat data vóór het bedrijf werkt. Managing director Nienke Bruggeman is trots: “Ik ben erg trots op de prestatie van ons team, dat we binnen twee jaar na lancering, al met zes sterren aan kop gaan, als beste data bureau van NL”. Een knappe prestatie en de trots is terecht.

Little Rocket heeft sinds 1 april 2021 als allereerste bedrijf, haar intrek genomen in één van de offices van Connect-U in Enschede. Welkom, rocketeers!

Deel deze post:

Andere berichten

Een Succesvolle Eerste Matenmiddag bij Prefabmaat: Een Terugblik

Op 16 juni 2023 organiseerde Prefabmaat zijn allereerste Matenmiddag, een evenement dat met groot succes...

Terugblik:Sportinnovator Evenement 16 maart 2023

We kijken terug op een geslaagd Sportinnovator Evenement donderdag 16 maart bij Connect-U met ruim...

Interview met Robert de Groot, eigenaar van Sprint Groep

Ruimte is voor mij erg belangrijk bij de huisvesting van mijn bedrijf. Ik wil snel...