Eventspace:

connect-u als ruimte voor jouw event

Huur de
Residence, Horecaplein, meetingruimtes

Hou je event bij Connect-U, waar we met trots een geheel gebouw aanbieden als multifunctionele ruimte voor evenementen van elke omvang en soort. Connect-U beschikt over diverse sfeervolle en flexibel in te delen zalen, met een totale capaciteit van maar liefst 1500 personen.

Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een grootschalig congres, het team van A-Square staat klaar om je te ondersteunen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement. Onze locatie is uitgerust met diverse technologie en faciliteiten.

Multifunctionele ruimtes

De residence op de eerste verdieping is volledig ingericht en heeft een capaciteit van ongeveer 200 mensen.

Het horecaplein is een stuk groter en heeft een capaciteit van ruim 500 mensen. Aansluitend aan het horecaplein liggen de meetingruimtes tot je beschikking. Alle ruimtes zijn makkelijk te combineren met elkaar waardoor het pand kan functioneren als een groot congrescentrum.

Faciliteiten en ondersteuning

De meeting ruimtes zijn is volledig uitgerust om aan al je behoeften te voldoen. Ze beschikken over moderne audiovisuele apparatuur, waaronder een groot presentatiescherm, geluidssysteem en microfoons. Bovendien is er gratis Wi-Fi beschikbaar voor alle gasten. Ons toegewijde team van A-Square staat klaar om te ondersteunen bij de organisatie en coördinatie van je evenement.

Horecagelegenheden

Ervaar onze voortreffelijke catering tijdens je evenement. A-Square biedt een uitgebreid assortiment aan opties, van koffiebreaks en lichte hapjes tot volledige lunch- en diner menu’s.

Meer informatie over de horecagelegenheden?

Locatie en bereikbaarheid

Connect-U is gelegen op een centrale locatie in het hart van Enschede en beschikt over diverse parkeergelegenheden. Parkeren kan o.a. de parkeergarage via Parkee. Tevens is het gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of te voet.

Geïnteresseerd geraakt?

Vul het onderstaande formulier in en kom met de juiste persoon in contact.

Faciliteiten:

> WiFi inbegrepen
> Beamer of groot scherm
> Whiteboard of flip-over
> Catering, koffie- en theefaciliteiten
> Natuurlijk licht en sfeerverlichting
> (betaalde) Parkeergelegenheid
> Toegankelijkheid voor mindervaliden
> Flexibele indeling van de ruimte
> Receptie of gastheer/vrouw op verzoek
> Technische ondersteuning