Wonen:

studenten en young professionals

Work & living

Kom wonen in het nieuwe concept ‘Working and Living. Het voormalige ziekenhuis aan het Ariënsplein is getransformeerd tot de prachtige stadscampus ‘Connect-U’. Connect-U is opgedeeld in verschillende delen, met als middelpunt het horecaplein. In het pand, rondom het horecaplein, zitten bedrijven, start-ups, scale-ups, studentenwoningen en onderwijsinstellingen. Hiermee is het dé plek om in contact te komen en samen te werken met allerlei ambitieuze mensen.

Wanneer je een studio huurt, verbind je je automatisch aan Connect-U. De organisatie Connect-U zorgt ervoor dat de stadscampus met zijn bewoners draait en zich blijft ontwikkelen. Denk hierbij aan evenementen zoals vergaderingen, lunches, netwerkborrels, kennissessies etc.

Deze studio’s huur je voor onbepaalde tijd met een minimale duur van 12 maanden. Mits je 23 jaar of ouder bent, heb je bij de meeste studio’s recht op huurtoeslag. Het inschrijven bij de Kamer van Koophandel is mogelijk op dit adres.

Geïnteresseerd geraakt?

Vul het onderstaande formulier in en kom met de juiste persoon in contact.

Kenmerken:

> Ariënsplein 1-700 t/m 1-819, Enschede
> Oppervlakte: 19-40 m2
> Huur: €545 – €745 per maand (excl. service kosten)
Voorzieningen:
> Internet toegang met eigen router
> Eigen badkamer met douche
> Keuken met koelkast en combi-oven
> Uitgerust met bureau, gordijnen, stoel en kast

studentenkamers

Verblijf tijdens je studententijd aan het Ariënsplein te Enschede. Dit voormalige ziekenhuis is volledig getransformeerd tot een multifunctionele stadscampus: ‘Connect-U’. Connect-U biedt onderdak aan studenten, young professionals, hogescholen, bedrijven en start- en scale-ups. De algemene ruimtes in het pand zijn toegankelijk voor alle studenten woonachtig bij Xior en bedrijven die aangesloten zijn bij Connect-U. Daarom is Connect-U dé perfecte plaats voor ambitieuze mensen die graag hun netwerk uitbreiden.

Connect-U is op loopafstand van het centrum van Enschede, openbaar vervoer, ROC van Twente en Hogeschool Saxion. De Universiteit van Twente ligt op 15 minuten fietsen.
Deze studentenkamers huur je voor onbepaalde tijd met een minimale duur van 12 maanden. Ariënsplein 1-600 t/m 1-629 en 1-1 t/m 1-163 zijn volledig bedoeld voor studenten.

Kenmerken:

> Ariënsplein 1-1 t/m 1-629, Enschede
> Oppervlakte: 16-31 m2
> Huur: €480 – €550 per maand (excl. service kosten)

Voorzieningen:
> Internet toegang met eigen router
> Eigen badkamer met douche
> Keuken met koelkast en combi-oven
> Uitgerust met bureau, gordijnen, stoel en kast
> Ingericht washok met drogers
> Huishoudelijke apparatuur verhuur door TULU