T-Valley:

Engineering future industries together

Inleiding
Wie zijn TValley

TValley is een community van bedrijven, onderzoekers en studenten die samen werken aan innovatieve oplossingen met robotica, mechatronica en artificial intelligence voor onder meer de maakindustrie. Regelmatig komt het netwerk bij elkaar op specifieke thema’s – zoals Research & Development, Human Resources en System Engineering – of gezamenlijke innovatieprojecten. Het jaarlijkse hoogtepunt is de TValley Tech Conference waar engineers van binnen en buiten de community elkaar ontmoeten en kennis delen.

"ai ontwikkeling versnelt innovatie"

Doelstellingen
en ambities

TValley is een netwerk van technologie minded bedrijven, onderzoekers en studenten. Robotica, artificial intelligence (AI) en mechatronica zijn de vakgebieden die ons samenbrengen. Met de deelnemers streven wij naar effectievere Research & Development door de juiste partijen en expertise aan elkaar te verbinden, samen markt gedreven innovatieprojecten op te starten en actief kennis te delen. Wij zetten Oost-Nederland op de kaart als een internationaal competitieve regio met uitstekende baankansen en groeiende bedrijvigheid.

De activiteiten binnen TValley verzamelen zich rondom 5 programmalijnen:

  • Recognition
  • Data analytics
  • Autonomous Systems
  • Social Robotization
  • Systems Engineering

Geselecteerde artikelen

Abeje Mersha over mechatronica voor een betere wereld

Gelderland en Overijssel helpen mkb met digitale innovatie

RIWO about future-proof entrepreneurship

Verdiepende videoserie over Systems Engineering

"Oost-Nederland als competitieve
regio voor tech"

Samenwerkingen,
partners en betrokkenen

Ben je op zoek naar een samenwerkingsverband om sneller te innoveren? Voor langere tijd of voor een specifiek project? Sluit aan bij TValley!

Vanuit ons netwerk bieden we kennis, talent en onderzoekscapaciteit om de ontwikkeling van robotica en artificial intelligence in de maakindustrie te versnellen. Ook werken we samen aan kansrijke innovatieprojecten aan de hand van onze Tech Roadmap. Via TValley heb je toegang tot relevante bedrijven en organisaties om samen te werken aan marktgedreven businesscases en kennis te delen. Hiermee investeren wij in de ontwikkeling van high-tech organisaties, professionals en aanstormend talent.

contact

TValley is één van de communities binnen Connect-U en bindt op die wijze niet alleen de al betrokken bedrijven aan zich, maar door de locatie bij de Stadscampus van Enschede, ook onderzoekers en studenten. Geïnteresseerd in TValley? Wil je je aansluiten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Steven van Roon, programmamanager TValley
Connect-U, Ariënsplein 1, 7511 JX Enschede
steven@tvalley.nl
+31 (0)6 34 13 70 80