Een Succesvolle Eerste Matenmiddag bij Prefabmaat: Een Terugblik:

Op 16 juni 2023 organiseerde Prefabmaat zijn allereerste Matenmiddag, een evenement dat met groot succes werd ontvangen. De middag was gevuld met een reeks boeiende activiteiten, waaronder een introductie van de uitgebreide configurator, een hijsdemo, een gezamenlijke brainstormsessie over toekomstige ontwikkelingen, en een gezellige Vrimibo ter afsluiting.

De Matenmiddag begon met een warm welkom en een introductie van het team achter Prefabmaat. Dit gaf de deelnemers een inzicht in de mensen achter de schermen en hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige prefab oplossingen. Vervolgens werd de reden achter de oprichting van Prefabmaat toegelicht, waardoor de deelnemers een beter begrip kregen van de missie en visie van het bedrijf.

Een van de hoogtepunten van de middag was de introductie van de uitgebreide configurator. Deze tool, exclusief toegankelijk voor onze ‘maten’, biedt een scala aan functies die het werkproces aanzienlijk kunnen vereenvoudigen en versnellen. De live demo gaf de deelnemers de kans om deze tool in actie te zien en de voordelen ervan te begrijpen.

Daarnaast was er een hijsdemo, waarbij de deelnemers de kans kregen om onze producten en oplossingen van dichtbij te bekijken. Deze live demonstratie bood een unieke kans om de kwaliteit en efficiëntie van onze oplossingen te ervaren.

Een belangrijk onderdeel van de Matenmiddag was de gezamenlijke brainstormsessie. Hierin werd besproken hoe Prefabmaat in de toekomst nog meer tijd kan besparen voor onze maten. De waardevolle inbreng van de deelnemers was hierbij van onschatbare waarde en zal zeker bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze diensten.

De dag werd afgesloten met een gezellige Vrimibo, een perfecte manier om de succesvolle Matenmiddag te vieren en de banden met onze maten te versterken. We willen iedereen bedanken voor hun komst en waardevolle inbreng. We kijken uit naar de volgende Matenmiddag! Klik hier om je aan te melden.

Deel deze post:

Andere berichten

Terugblik:Sportinnovator Evenement 16 maart 2023

We kijken terug op een geslaagd Sportinnovator Evenement donderdag 16 maart bij Connect-U met ruim...

Little Rocket: nummer één data bureau in Emerce100!

Little Rocket heeft met maar liefst zes sterren de nummer één plek bemachtigd in Emerce100!

Interview met Robert de Groot, eigenaar van Sprint Groep

Ruimte is voor mij erg belangrijk bij de huisvesting van mijn bedrijf. Ik wil snel...