Horeca:

waar mensen samenkomen

Ontspan,
ontmoet en organiseer

Wie wil presteren, moet ook ontspannen. Stadscampus Connect-U biedt naast werken en wonen ruimte voor ontspanning. Relaxen, uitgaan, ontmoeten, cultuur en retail. Juist deze faciliteiten zorgen voor verbinding met Enschede, met de omgeving. Stadscampus Connect-U is dé plek om evenementen te organiseren in het centrum van Enschede.

A-Square is het hart van Connect-U. Eetcafé bij Flip verzorgt hier dagelijks lunch en (op korte termijn) ook diner. A-Square is de perfecte plek om gewoon even de boel de boel te laten. Lekker even bankhangen met een cappuccino, op je laptop/tablet even een serietje kijken of met vrienden in de pauze een bordspel spelen. Daarnaast is er de optie om andere arrangementen af te nemen, zoals: vergaderen, quizzen, workshops, etc.

Lunch

Op maandag t/m vrijdag kun je bij A-Square terecht voor een heerlijk verzorgde lunch van Flip en zijn team. De prijzen zijn schappelijk en de kwaliteit is geweldig. Van een heerlijk broodje hete kip tot een vikingtosti en van een salade geitenkaas tot een huisgemaakte brownie voor bij de koffie.

Vergaderen

A-Square heeft vier vergaderruimtes beschikbaar genaamd OK1, OK2, OK3 en OK4. Deze ruimtes zijn tegen scherpe tarieven beschikbaar. Alle OK’s zijn uitgerust met een pantry, grote beeldschermen (85 inch), flip overs en comfortabel meubilair.

Je kunt je vergaderingen uiteraard combineren met een van onze arrangementen:
  • Koffie en thee-arrangement
  • Luncharrangement
  • Hapjesarrangement
  • Borrelarrangement
  • Dinerarrangement

Werken

Even wat werk verrichten op een andere plek? Met een uitstekende internetverbinding, comfortabel meubilair en een goeie kop koffie bij de hand is A-Square een uitstekende uitvalsbasis als het kantoor even te druk is, of thuiswerken een keer niet tot de mogelijkheden behoort. Je bent van harte welkom.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 09.00 tot 17.00 (en bij diner tot 21.00) is iedereen van harte welkom op het prachtige plein in het hart van Connect U.

Geïnteresseerd geraakt?

Vul het onderstaande formulier in en kom met de juiste persoon in contact.

Vergaderruimtes

> OK1 = 86 m² (tot 50 personen in theater opstelling, tot 30 personen in vergaderopstelling)*
> OK2 = 57 m² ² (tot 30 personen in theateropstelling, tot 20 personen in vergaderopstelling)*
> OK3 = 55 m² (tot 30 personen in theateropstelling, tot 20 personen in vergaderopstelling)
> OK4 = 41 m² (tot 18 personen in vergaderopstelling)
*OK1 & OK2 kunnen samengevoegd worden tot 1 vergaderruimte geschikt voor 90 personen.