Little Rocket: nummer één data bureau in Emerce100!

Managing director Nienke Bruggeman en Co- founder Carlo Caunter.

Managing director Nienke Bruggeman en Co- founder Carlo Caunter.

Little Rocket heeft met maar liefst zes sterren de nummer één plek bemachtigd in Emerce100! Categorie: Analytics bureaus. Het eerste bedrijf dat zich vestigde bij Connect-U gaat dus daadwerkelijk als een raket.

De titel is een jaarlijkse waardering in de uitgave van Emerce, en is een beoordeling van de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business doen dit in samenwerking met het onderzoeksbureau Motivaction.

Team Little Rocket beschikt over “engineers van oorsprong”, en die kennis krijgt een hoge waardering. Pas twee jaar geleden maakte Little Rocket zijn entree op de markt en zet de propositie neer dat succesvolle organisaties datagedreven zijn. Bedrijven kunnen met hulp van Little Rocket data en software beter, slimmer en sneller benutten, zodat data vóór het bedrijf werkt. Managing director Nienke Bruggeman is trots: “Ik ben erg trots op de prestatie van ons team, dat we binnen twee jaar na lancering, al met zes sterren aan kop gaan, als beste data bureau van NL”. Een knappe prestatie en de trots is terecht.

Little Rocket heeft sinds 1 april 2021 als allereerste bedrijf, haar intrek genomen in één van de offices van Connect-U in Enschede. Welkom, rocketeers!

Aanmelden nieuwsbrief

Hebben we je interesse in Connect-U (verder) aangewakkerd?
Laten we connecten. Laat je e-mailadres achter en stay tuned.

* verplicht