floorplan
check your space

Check your space

Het gebouw is zo ontworpen dat mensen hoe dan ook met elkaar in contact komen. Alle gebouwdelen staan met elkaar in verbinding. De rechtervleugel is al ingevuld met lab’s en projectruimten voor de onderwijsinstellingen en studentenhuisvesting. De rest van het gebouw is nog vrij in te vullen. Hoe we dit gaan doen? Samen met de toekomstige bewoners. Dit is ons idee.

Een ontvangstruimte komt in het centrale deel van het gebouw. De flexibele en serviced werkplekken worden er omheen gesitueerd, evenals de vergaderzalen en loungeplekken voor toevallige ontmoetingen. Ook vind je hier de grote en kleine suites voor het MKB. Hier verrijzen ook de betaalbare woon-werk studio’s waar werken tijd en plaats onafhankelijk wordt. De linkervleugel van het gebouw telt zes verdiepingen met hedendaagse funky en flexibel in te delen landschapskantoren voor grotere bedrijven. De buitenruimte ondergaat een geweldige metamorfose en wordt een graag geziene en gebruikte hotspot voor de gebruikers van Connect-U. Tegelijkertijd heeft de groene binnenplaats een enorme aantrekkingskracht op bewoners en bezoekers van de binnenstad van Enschede. Connect-U is een magneet.

connect-u
Peter Vreeman

Connect-U is connecting start-ups, communities & you’

Peter Vreeman, CEO, Trivago

Joep de groot

Home isn’t a place, it’s a feeling’

Joep de groot, Schoonmaker, Dell

Hans de vries

Connect-U is providing an environment for students who want to invest in their future’

Hans de vries, Baliemedewerker, Mcdonalds

Connect-U is connecting minds, opportunities, people, creativity, communities, believers, networks, innovation’

, ,

Aanmelden nieuwsbrief

Hebben we je interesse in Connect-U (verder) aangewakkerd?
Laten we connecten. Laat je e-mailadres achter en stay tuned.

* verplicht