Terug naar archief

Event:
TValley Tech Conferentie 2024

TValley is on the move! Het stimuleren van innovatie in de regio is een van de taken van dit cluster.

12:30

Connect-U Gebouw

AI-Enabled Robotics & Mechatronics

TValley biedt een platform voor ingenieurs en CTO’s om samen te werken aan onderzoek & ontwikkeling, kennisuitwisseling en training. Met als jaarlijkse hoogtepunt de TValley Tech Conference waar je bij aanwezig kunt zijn! Maak op woensdagmiddag 3 juli – van 12:30 tot ongeveer 17:30 uur – kennis met deze groeiende community. 

TValley organiseert deze editie op een unieke locatie in het centrum van Enschede: Stadscampus Connect-U. Tijdens deze inspirerende middag richten we ons op de toekomst van de (maak)industrie met slimme technologie. Maak gebruik van de gelegenheid om kennis op te doen en te delen, te netwerken met high-tech bedrijven, deel te nemen aan onze onderzoeksprojecten en in contact te komen met professionals en opkomend talent.

AI-ENABLED ROBOTICS & MECHATRONICS
De vooruitgang van AI, robotica en mechatronica verandert de wereld ingrijpend. Welke invloed hebben deze veranderingen op de huidige en toekomstige bedrijfsvoering? Welke sensor-, perception– en recognition technologieën kun je integreren in jouw systemen? Wat zijn de opkomende trends en hoe kunnen samenwerkingsprojecten jou als CTO helpen bij het versnellen van de ontwikkeling en het implementeren van meer autonome systemen?

WAT BIEDT TVALLEY? 
TValley helpt bedrijven bij de transitie naar smart industry. Het initiëren van nieuwe samenwerkingsprojecten, het opzetten van competentiegroepen voor experts (to be), het faciliteren van kennisoverdracht, het verzorgen van training en opleiding, en het in contact brengen met studenten. 

PROGRAMMA
– de voertaal is Engels –
Het programma van de TValley Tech Conference is ingedeeld in drie tracks met verschillende presentaties en workshops:

1- SENSING & PERCEPTION | diepgaande en hands-on sessies voor engineers, onderzoekers en studenten.
2 – COGNITION & AI | diepgaande en hands-on sessies voor engineers, onderzoekers en studenten.
3 – OPEN INNOVATION | over het samenstellen van gezamenlijke innovatieprojecten, R&D-samenwerking en TValley-partnership voor CTO’s.

REGISTRATIE EN MEER INFO
Bekijk het programma en meld je aan voor TValley Tech Conference op 3 juli 2024:

Wanneer

3 juli, 2024

at 12:30 -

17:30

Organisator

Locatie

Connect-U Gebouw

Ariënsplein 1, Enschede
The Netherlands.

Categorieën

Bedrijven
Kennisdeling
Netwerken