Terug naar archief

Event:
Q&A sessie: AI en de Wetgeving

In een tijd waarin kunstmatige intelligentie een steeds grotere rol speelt in ons dagelijks leven, wordt de vraag relevant hoe.

09:00

Connect-U Gebouw

In een tijd waarin kunstmatige intelligentie een steeds grotere rol speelt in ons dagelijks leven, wordt de vraag relevant hoe dit binnen onze huidige en toekomstige juridische kaders past.

Op 24 november wordt een exclusieve Q&A-sessie gehouden waarin vragen gesteld zullen worden over dit fascinerende onderwerp in interviewstijl.  Deze kennissessie wordt georganiseerd in samenwerking met het advocatenkantoor Daniels Huisman en zal worden geleid door IE-expert Laurens Bezoen, die ons zal meenemen in dit interessante onderwerp.

Of je nu werkzaam bent in de tech-sector, een juridische achtergrond hebt, of simpelweg geïnteresseerd bent in de intersectie van technologie en wetgeving, deze sessie belooft inzicht en verheldering te bieden.

Aanmelden: Stuur een e-mail naar edward@ai-expertisecentrum.nl. Wanneer je al vragen hebt, stuur ze mee en dan wordt het meegenomen in de sessie.

Wanneer

24 november, 2023

at 09:00 -

11:00

Organisator

Locatie

Connect-U Gebouw

Ariënsplein 1, Enschede
The Netherlands.

Categorieën

Kennisdeling