Disclaimer

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden en zeg je toe deze na te leveren.

Deze website stelt informatie beschikbaar over Connect-U Stadscampus, een ontwikkeling van L.I.F.E. Group. L.I.F.E. Group is de overkoepelende benaming van de vennootschappen verbonden met L.I.F.E. NV, die haar maatschappelijke zetel heeft in Belgiƫ te 2018 Antwerpen, aan de Mechelsesteenweg 64/401 en ondernemingsnummer 0404.837.814.

L.I.F.E. Group besteedt veel aandacht en zorg aan de website en streeft ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks de inspanningen, kan L.I.F.E. Group evenwel niet garanderen dat haar website(s) of andere informatiekanalen vrij zijn van tekortkomingen of onjuistheden. Als je constateert dat bepaalde informatie toch tekortkomingen of onjuistheden vertoont, kun je dat per e-mail melden via info@life.be en L.I.F.E. Group zal het nodige doen om dit zo snel mogelijk recht te zetten. L.I.F.E. kan in geen geval tegenover wie dan ook aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van (de informatie op) haar website(s) of andere informatiekanalen.

Alle informatie op de website(s) of ander informatiekanalen van L.I.F.E. Group is steeds van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan omstandigheden die specifiek zijn voor een bepaalde persoon, entiteit, onroerend goed of (woon-)eenheid. Je kunt deze informatie niet als een juridisch bindend beschouwen. Deze informatie is louter indicatief en hieruit kunnen geen rechten en verplichtingen worden afgeleid, tenzij deze worden opgenomen in een geldig ondertekend document.

Aanmelden nieuwsbrief

Hebben we je interesse in Connect-U (verder) aangewakkerd?
Laten we connecten. Laat je e-mailadres achter en stay tuned.

* verplicht