let’s
connect-u

Dé stadscampus van Twente

Stadscampus Connect-U is dé plek waar bedrijven hun talenten vinden. Waar young professionals zichzelf ontwikkelen en aan hun carrière bouwen. Bedrijven, onderwijsorganisaties en studenten kunnen samenwerken in business communities. Saxion en het ROC van Twente versterken ter plekke de netwerken met de bedrijven. Samen geven zij vorm aan de wereld van morgen.

Connect-U-over-slide-1
Connect-U-over-slide-4
Connect-U-over-slide-6
Connect-U-over-slide-5

24/7 inspiratie

Stadscampus Connect-U is uniek in Twente. De historische locatie wordt zo getransformeerd dat een vanzelfsprekende kruisbestuiving tussen ondernemers, professionals, onderzoekers, docenten, studenten en bewoners ontstaat. Het ruimtelijk concept is een beproefd recept voor succesvolle innovatie, business development en talentontwikkeling. Stadscampus Connect-U mixt de functies werken, leren, wonen, ontspannen en ontmoeten. Het is een 24/7 inspirerende omgeving midden in het bruisende stadsleven van Enschede. Stap in Stadscampus Connect-U en ontmoet de community.

Boost voor Campus Twente

Stadscampus Connect-U is van strategisch belang voor de sociaal-economische ontwikkeling van Twente. De unieke centrumlocatie versterkt het vestigingsklimaat van de regio. Stadscampus Connect-U is met Kennispark Twente, Technology Base en High Tech Systems Park onderdeel van Campus Twente. Samen vormen de hotspots het vitale ecosysteem van innovatief en ondernemend Twente. Karakteristiek is het grote aantal MKB-ers, verbonden met elkaar en grotere (internationale) bedrijven.

Peter Vreeman

Connect-U is connecting start-ups, communities & you’

Peter Vreeman, CEO, Trivago

Joep de groot

Home isn’t a place, it’s a feeling’

Joep de groot, Schoonmaker, Dell

Hans de vries

Connect-U is providing an environment for students who want to invest in their future’

Hans de vries, Baliemedewerker, Mcdonalds

Connect-U is connecting minds, opportunities, people, creativity, communities, believers, networks, innovation’

, ,

Aanmelden nieuwsbrief

Hebben we je interesse in Connect-U (verder) aangewakkerd?
Laten we connecten. Laat je e-mailadres achter en stay tuned.

* verplicht