Nieuwe editie Campus Café Twente


ZIEN WE JE BIJ HET VOLGENDE CAMPUS CAFÉ OP 18 FEBRUARI?

Goedemiddag!

Alweer in onze derde week van 2021, met de meest donkere dagen van het jaar achter ons. Tijd dus om vooruit te kijken en werk te maken van je innovatieve voornemens. En daar hebben wij wat mooie ingrediënten voor. Donderdag 18 februari is namelijk de volgende editie van Campus Café, de community formule van innovatieregio Twente. Vanwege de lockdown nog volledig online. En naast een tof programma met breakoutsessies kan je ook online netwerken op ons platform. Bekijk hieronder een voorproefje van de sessies en meld je aan! 

THEMA: REGEREN IS VOORUITZIEN Nieuw jaar, nieuwe doelen. Zie jij al voor je wat je wilt bereiken de komende tijd en wat of wie je daarbij nodig hebt? Visualiseren en dromen over je toekomst is belangrijk om het ook waar te maken. In deze editie van Campus Café lijnen we het thema ‘regeren is vooruitzien’ uit: van het regeren van het land tot het regeren van de markt. 

15:30 – Technology deepdive – 20Face & Xsens
In deze technology deep dive duik je met twee toptech bedrijven in de toepassing van hun expertises. Edwin Hek van 20Face neemt je mee in de wereld van gezichtsherkenning met behulp van Artificial Intelligence, en Igor Ikink van Xsens vertelt je alles wat je moet weten over motion capturing.

15:30 – So you think you can pitch?
Tijdens de sessie “So you think you can pitch?” leert Novel-T business coach and ondernemer Peter Langela je alles over hoe je een sterke pitch houdt en hoe je de aandacht van je toehoorder erbij houdt. Aan het eind van de sessie pitchen een aantal startups hun idee, zodat je meteen feedback kunt geven en vragen kan stellen.

15:30 – Campusontwikkelingen – Connect-U
Het oude ziekenhuis in het centrum van Enschede wordt op dit moment getransformeerd naar funky stadscampus Connect-U, waar wonen, werken, leren en ontmoeten samenkomen. We laten je zien hoe de transformatie verloopt, wat er allemaal nog te wachten staat en welke functies er in het pand komen.

16:30 – Politiek Café 
Met de verkiezingen in aantocht, kunnen we weer de balans opmaken. Verschillende politici van onder andere de VVD en ChristenUnie gaan onder leiding van voormalig Tweede Kamerlid Anne-Wil Lucas in gesprek over de economische thema’s die zeker op de politieke agenda terug moeten komen. En natuurlijk ook over welke rol Twente daarin speelt. 

Kijk jij met ons vooruit? Meld je hier aan!    
We zien je graag. Tot 18 februari!  
Het Campus Café Team      

CAMPUS CAFÉ IS EEN INITIATIEF VAN DE TOPWERKLOCATIES, REGIO TWENTE EN NOVEL-T   Link

Aanmelden nieuwsbrief

Hebben we je interesse in Connect-U (verder) aangewakkerd?
Laten we connecten. Laat je e-mailadres achter en stay tuned.

* verplicht